Grendel

A zenekar 1997-ben indult sokféle néven, végül ez maradt a végleges név. Ami eredetileg egy mitológiai történetbol a Beouwulf-ból lett. A mesében a szörnyeteg Grendel aki a közeli faluba csábította az embereket és elvitte oket a mocsár fenekére ahol vízbefolytotta oket.



2000-ben adták ki elso demo CD-jüket a Inhumane Amusement-et. Rövid ido alatt számos helyen kezdték el játszani számaikat Hollandiában, Belgiumban, Spanyolországban és Németországban is. Nemsokára a német kiadó a NoiTekk (a Black Rain egy aldivíziója) fülébe jutott és azonnal leszerzodtették oket. Újra maszterelték és ú designt kapott.

Ezután adták az End of Ages EP -jüket 2002-ben, olyan remixekkel, mint a Feindflug, Arzt+Pfusch és a God Module. A liberális szellemu eredeti hangszereléssel, zavaros samplerrel, kemény EBM struktúrával a lemez nagyszeru reakciót váltott ki mind a médiából és mind a közönségbol.
2003-ban jelent meg Prescription : Medicide címu albumuk. Ezzel szintén nagy sikereket aradtak. Számos albumkritikát írtak róluk. A hónap lemeze lett a Zillo és az Orkus magazinban, magas pozíciót értek el több underground chart-on világszerte, és elso helyen álltak a holland underground toplisták élén is. Legutolsó EP-jük Soilbleed névre hallgat, melyen szerepel egy Agonoize mix és egy Obszön Geschöpf remix valamint egy Ordo Rosarius Equilibrio közös szám is. Fényes jövo áll elottük.

Az elektronikus ütemek mellett az industrial hangzás dominál. Érdemes meghallgatni.

Hangzásuk saját megítélésük szerint:
Leaether Strip, Wumpscut, Suicide Commando, Front Line Assembly, Hocico, Infact, Tactical Sekt, Aslan Faction..


y space oldalukon 3 számba lehet belehallgatni.

tagok:
[VLRK] - Vocals // synthesis // programming // sampling
[M4RC] - Live Drums/percussion + engineering

Hivatalos honlapjuk:


Fordítás: Serial Killer ©

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu