Front Line Assembly -Shifting Through The Les

A kanadai elektro-industrial úttörő FRONT LINE ASSEMBLY sokáig uralta a klubokat a kilencvenes években. Ám a vancouveri csapat az elmúlt időszakban csak ritkábban jelentkezett kiadványokkal. Ahhoz hogy megfeleljen a kor igényeinek, és a kluboknak, a zenekar többféle stílust kipróbált már, így a hangzás is folyamatosan változott. Talán emiatt is voltak a folyamatos tagcserék a zenekaron belül ...

Az új FRONT LINE ASSEMBLY single lényegesen erősebb, és táncolhatóbb mint az utolsó kiadványok. A jelenlegi felállásban Bill Leeb, Jeremy Inkel, Chris Peterson és Jared Slingerland a FRONT LINE ASSEMBLY régi hangzására összpontosít.

A mérföldköveknek számító "Tactical Neural Implant" és "Hard Wired" albumok hangzása köszön vissza sok helyen a most megjelenő "Shifting Through The Lens" kislemezen, mely a "Improvised Electronic Device" albumnak készíti elő a terepet. A kiadvány címadó dala a "Shifting Through The Lens" 6 perces extended változata már most az elmúlt évtized legjobban táncolható FLA száma jelzőt kapta.
Számcímek beljebb ...

Shifting Through The Lens
1.  Shifting through the lens      
2.  Angriff      
3.  Endless void      
    
Format: CD/Single
Catalogue Nr. mind165
Release Date: 2010-05-28
Available as Download and CD

A számok mindegyike "belehallgatható" a Dependent oldalán.

Hozzászólások

2010 április 24. - 08:42  [1]
welt
 
nagyon üt....bár az elmúlt évtized legjobban táncolható FLA szám jelzőt még nem használnám de jobb mint az előző 2-3 album.

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu