20 éves a Plasma Pool: koncert az R33-ban

Igazi ipari csemege következik az úri közönség számára: idén 20 éves a legendás Plasma Pool, ennek apropóján ünnepi, exkluzív koncertet adnak december 30-án az R33-ban. Bővebb információk később, addig is itt a hivatalos flyer és a minisite, ami folyamatos frissítés alatt lesz, ergo érdemes lesz figyelni az új infók miatt (amiket természetesen itt is nyomon követhettek majd).

JEGYÁR: elővételben: 1200 HUF, helyszínen: 1500 HUF Jegyek kaphatók a Wave-ben(1065 Budapest, Révay köz 1. ) és a CD pincében (1073 Budapest, VII.ker. Erzsébet krt. 37.).

minisite: skinnypuppy.hu/plasmapool , official: plasmapool.hu , Facebook event


December 30-án az R33 KLUB színpadán exkluzív koncertet ad a hazai underground elektronika egyik legrégebbi képviselője, az idén 20 éves Plasma Pool .
A 90-es évek elején aktív zenekar páratlan módon vegyítette az industrial, ebm, black metal, noise és experimental stílusok elemeit, ezoterikus technójuk és sokkoló színpadi előadásuk a mai napig egyedülálló jelenség a magyar zenei palettán. Több hanganyag megjelentetése mellett rendszeresen felléptek a Techno Art Show és Vírus esteken valamint budapesti és vidéki dark-wave klubokban. Tompa Báj címmel avantgarde divatbemutatóhoz készítettek élő zenei aláfestést.

A zenekar tagjai Kuli László (dobok), Zilahy István (szintetizátorok), Lechner Csaba (sound) és Csihar Attila (ének).

Csihar Attila neve minden bizonnyal sokaknak ismerős hiszen olyan zenekarokban kamatoztatta ének és hörgéstudását mint a norvég black metal Mayhem vagy a poszt-rock és drone-metal körökben is népszerû amerikai Sunn O))). Dolgozott ezen felül az olasz-norvég industrial black metal Aborymmal és a magyar Koroggal is, Void Ov Voices néven pedig egyszemélyes dark ambient projektet működtet.

20 éves a Plasma Pool: koncert az R33-ban

A Plasma Pool klasszikus felállása Attilával az énekesi poszton 1993-ban az Orczy-Kert színpadán adta utolsó koncertjét a Dive és az Insekt társaságában. Idén decemberben egyszeri alkalommal újra összeáll az eredeti tagság, hogy méltó módon ünnepeljék zenei látomásuk 20. születésnapját. A 2004-ben megjelent Ezoterror című lemezről ismert Gabo vizuálmesterként erősíti a bandát a jeles estén.
Az extra hosszúra tervezett koncert előtt és után lehetőség lesz a zenekarral való személyes találkozóra és beszélgetésre, a műsor után pedig Davina, Kraak és a Plasma Pool kortárs Gazdag István (First Aid 4 Souls, Vacuum) válogat a korabeli ebm-electro-industrial zenék legjavából.

JEGYÁR: elővételben: 1200 HUF, helyszínen: 1500 HUF

Jegyek kaphatók a Wave-ben(1065 Budapest, Révay köz 1. ) és a CD pincében(1073 Budapest, VII. ker. Erzsébet krt. 37.)!!!

KAPUNYITÁS: 20:00
KONCERT: 22:00

R33 KLUB: Budapest IX. Soroksári út 58. Közvágóhíd



Csatolt képgaléria

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu