Elkészült a ZONE63 első videója

A szentesi industrial metal zenekar, a ZONE63 november végén forgatta le első videoklipjét 'Shadows of the Past' című számukhoz.
A videó Szenteste jelent meg a legnépszerűbb videómegosztó oldalon.
,,A zenekar bízik abban, hogy sikerült egy minőségi debütáló anyagot letenni az asztalra, amit a jövő év elején fog követni első, ’Desires’ című albumunk. Ezt követően egy pár állomásból álló, kisebb turnén kívánjuk népszerűsíteni a hazánkban kevésbé elterjedt industrial metal-t, amiben olyan példaképek előtt tisztelegünk, mint a RAMMSTEIN, FEAR FACTORY,  MEGAHERZ, EISBRECHER, HANZEL UND GRETYL.

A TRENDERfilm produkció stábjával készült munka vágója és rendezője Májer Emese, az operatőr Végh Zoltán volt. Köszönettel tartozunk nekik a forgatás és az utómunkálatok során tanúsított profizmusukért! A klip női szereplőjének, Balázs Évinek is külön köszönet jár, ugyanis  a forgatás egésze alatt végig segítette a munkánkat.” – számolt be Spitzer Jenő, a zenekar gitárosa.
A zenekart megtaláljátok a Facebook-on, valamint a https://zone63.bandpage.com/ oldalon. A TRENDERfilm produkció a http://www.trenderfilm.com oldalon érhető el.



Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu