Cinderella Effect/Essexx/Progress Productions

Szóló album a Blutengel énekesnojétol

Constance Rudert
, a Blutengel énekesnoje Cinderella Effect néven kiadja elso solo albumát, amelynek címe Pearls. Több mint másfél év stúdiómunka eredményeként készült el az összesen 17 dalt tartalmazó kiadvány, amely olyan feldolgozásokat tartalmaz, mint Tito és Tarantula "After Dark"-ja, a VNV Nation "Standing"-je, a Zeromancer "Clone Your Lover"-je, a Type O Negative "Black No.1"-ja, vagy a Jaw "Creature of Masquerade"-je. Az albumon énekel még Katja Gutkowski, és hallható lesz a neves berlini szopránénekesno, Coralie Thomas hangja is.
A lemez megjelenik október 20-án a Fear Section gondozásában.


Sara Noxx és Sven Wolff közös projektje

Sara Noxx
(jó néhány szóló lemez tulajdonosa) és Sven Wolff (korábban a Dust of Basement tagja) új elektro formációt alkotva létrehozták közös projektjüket, az Essexx-et. Legelso lemezük Bridges néven fog megjelenni 2007. januárjában, és nem kisebb nevek muködnek rajt közre, mint a Feindflug, Distain, A Spell Inside, FAQ, Nude, XP8, X-Fusion, Silvery, Psyche, Assemblage 23, Kiew, Supreme Court, Absurd Minds, Cultur Kultür, vagy az elso generációs elektro csapatok közül a The Fair Sex és a The Invincible Spirit. Közös munkájuk eredménye a könnyed dalszöveggel párosuló minimál elektronikus hangzás, mindez a 80-as évek stílusát idézve.



Progress Productions együttesek a "Die Zombiejaeger"-ben

A Progress Productions kiadó számos eloadója közremuködik a hamarosan megjeleno Die Zombiejaeger c. svéd horrorfilm zenéjén. A film betétdalaiként hallhatóak az 8kHz Mono, a Red Cell, a Mr Jones machine, a Hype és a Necro Facility számai, míg a focímzenét a Sturm Café szolgáltatja.



Limited Edition 2CD az Unheilig-tol

Az Unheilig új albuma, a Goldene Zeiten 3000db-os limitált példányszámban jelenik meg. A dupla CD-s kiadványban extraként helyet kap egy live CD is, amely az idei "Goldene Zeiten Tour" márciusi koncertjén rögzített hangfelvételt tartalmazza. A 19 koncertszám mellett a 2-es CD tartalmazza az eddig kiadatlan új dalt, a "Wellenbrecher"-t, a "Goldene Zeiten" két remix változatát, illetve a Project Pitchfork-kal közös számuk, az "Ich will leben" különleges album verzióját. A dalból három-számos single is meg fog jelenni a közeljövoben.

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu