2k8. NEW WAVE SZERŰSÉG /2008.11.08./



Katt Tovább . . .


2k8. NEW WAVE SZERŰSÉG /2008.11.08./


Igen, idén is megrendezésre kerül a múlt évben már nagysikert elért rendezvény. A helyszín, ismét a KÉK YUK sötéten dörmögő pincefalai között lesz. Elektronikában és lélegzetelállító produkciókból nem lesz hiány.



Múltév óta teljesen átalakult /továbbra is sikert sikerre halmozó-külföldről importált énekesekkel/ IDEALISTEN metalodisco stílusát megtartva fog áthúzni a fejedtől a lábadig. Ezt a zenét öleli át a romanticbiodark megteremtője, a várva várt lemezének bemutatásával az I.O.N., nem minden esti két részletbeni előadásával. Hogy pontosan hogyan is, ez majd ott kiderül. DR KONDOR most dj set-jével kápráztatja el füleiteket, majd a legendás LYUHÁSZ LYÁCINT BT. hihetetlen performanszával osztja az ipari lapokat nektek vegyvédelmi felszerelésben, csak erre az estére összeálló formációban! /Ez a grupp többek között Jancsó Miklós: Anyád a szúnyogok című filmjéhez is készített zenét, a többi megaprodukciójukról ne is beszéljünk./

A koncertek után electro-new wave és a nu-new wave zenék keverednek majd. A kisteremben pedig depeche mode és hasonló zenék folyama lesz. Kihagyhatatlan, csak nektek, csak a legnagyobbak, mert a sztárok már léteznek.

Ja, DJ-k: saky, minek, kraak, u-lab, sick-ram.

F é m e t. Bírod?
Akkó gyere!

999.-

sZAKADÁR

Vigyázz! Igazi súlytások!:

Lyuhasz

drkondor

ION Myspace

Idealisten Myspace

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu