INDUSTRIAL FUSION: XOTOX / MONO NO AWARE

Új év, új koncertek, újra dolgozik az IF csapata is. Csak annyit ígérhetek, hogy erős tavasznak néznek elébe az indusztriál és zaj szerelmesei.
Rögtön elsőnek itt lesz a már megszokott KÉK YUK-ban március 20-án a XOTOX és a MONO NO AWARE, hogy kapjatok egy darabka Maschinenfest őrületet.  
 
 De nem hagyjuk abba, áprilisban is meglepünk titeket egy hasonlóan fergeteges koncerttel, melynek keretében a Skinny Puppy dobosa is fellép. A :BAHNTIER// sokaknak ismerősen cseng már, 2008-ban a Kék Lyuk színpadán már bizonyítottak egyszer, és nem is akárhogy. Akkor mandjen teltház nézte őket, többen, mint az utánuk következő, elvileg főzenekarként meghírdetett Monolith-ot. Ezúttal a Gyár lesz a helyszín, amit természetesen felszerelünk és átszerelünk és dekorálunk is. Bővebb infók hamarosan . . . (folyt beljebb)

INDUSTRIAL FUSION: XOTOX / MONO NO AWARE :

2010. március 20., Szombat 20:00
KÉK YUK (Bp. III., Fényes Adolf u. 28.)
Fellépők: Xotox (D), Mono No Aware (D)
DJs: CosmO_O, Davina, Firen_Aggonix, Kraak, Zefyr
Belépő: 1900 HUF

körülbelüli beosztás:
21:00 - 23:00 Firen_Aggonix and Zefyr
23:00 - Mono No Aware
00:00 - Xotox
01:00 - Kraak
02:00 - Davina vs CosmO_O





XOTOX

A Xotox (D), Andreas Davids szólóprojektje 1998-tól színesíti az underground zenei palettát, melyet Andreas a következőképp jellemez: indusztriál hiperaktív emberek számára.

A Xotox 2000-ben kiadott "Disinhibition" kislemezének megjelenését követően egyre népszerűbb, koncertjei egyre több rajongót vonz.
Első igazi nagy dobása a Lichtos album 2003-ban jelenik meg, mely rögtön a toplisták élén landol. A Xotox pályafutása azóta szinte töretlen, zenéje bejárta az összes szcénába tartozó klubbot.

Az évek során sorra jelentek meg a kis- és nagylemezei, melyek nemzetközi szinten is egyre népszerűbbek: ma már az elektro-, indusztriál,-, noise szintér DJ-i szinte kivétel nélkül szívesen játszanak bulijaikon Xotoxot.

Zenei vonala leginkább egyfajta középút a nosie és az electro között  /besorolás szerint power/rhythmicnoise/ , mindenki számára befogadható, rendkívül táncos zene, amely sok „nagyobb” zenekart utasított már maga mögé egy-egy koncert közönség számát tekintve. Pár éve fellépésein csatlakozott hozzá felesége, performanszával gazdagítva a Xotox látványvilágát.

Xotox Myspace



XOTOX - MACHANISCHE UNRUHE




MONO NO AWARE

Bár a név – mely Motoori Norinaga a XVIII. században megalkotott, korának irodalmára alkalmazott kifejezése - japán vonalat sejtet ugyan, de a Mono No Aware, mégsem Japánból, hanem Németországból indult el 2000-ben a noise zenei világ tudatosságának és mulandóságának útján.
A Mono No Aware eredetileg Leif Künzel és Stefan Böhm nevével fémjelezve robbant be a stílust kedvelők mindennapjaiba, de második albumuk megjelenését követően, 2002-tő Stefan új utat választva kiszállt a projektből. Azóta Lief szakadatlanul folytatja a közönség behálózását energiával telített zenéjével.
Munkássága során több kisebb – nagyobb elektronikus zenei fesztiválon, a stílusba tartozó nívósabb rendezvényeken bűvölte el a csattogós-zajos ütemeket és a kísérletezősebb - ambientesebb foszlányokat kedvelő érdeklődőket, rajongókat.
A Mono No Aware lemezei kezdetektől a német Hands Productions gondozásában jelenik meg, legutolsó albuma, a Ketoujin 2008-ban került a piacra. Lief lelkesedése és lendülete magával ragadó, egy-egy produkciója minden bizonnyal maradandó élményt ad a noise zene kedvelőinek.

Mono No Aware Myspace

Szöveg: ...lolita... 
 


 
 

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu