Skinny Puppy 2010 Budapest - UPDATE!

2010-es európai turnéja keretében, 3 év után ismét tiszteletét teszi nálunk a dark-electro-industrial színtér legnagyobb hatású zenekara a SKINNY PUPPY. A budapesti fellépésre augusztus 19-én, a Diesel Club színpadán kerül sor az Industrial Fusion és a Negative Art Prod. jóvoltából.

Legnagyobb örömünkre az elmúlt évek fesztiválfellépései után most végre klubkoncerten tombolhatjuk végig a zenekar teljes életművéből összeválogatott, ritkán játszott klasszikusokat is tartalmazó előadást és végre testközelből láthatjuk Ogre zenekari védjeggyé vált, agycsavaró színpadi show-ját. Garantáltan súlyos audió-vizuális kezelésen fogunk átesni.

Az előzenekar szerepét Szlovákia legendás EBM bandája a KIFOTH tölti be. A srácok májusban a FIRST AID 4 SOULS partnereként frenetikus koncertet adva mutatkoztak be a magyar közönségnek. Itt a remek alkalom a pótlásra azoknak akik akkor lemaradtak az élményről. (további infók beljebb ...)
 

Update 2:
Kapunyitás: 20:00
KIFOTH(SK): 20:30
SKINNY PUPPY(CAN): 21:30
AFTERPARTY 23:30 - 04:00
 
DJs: Ipari szakadárok (Kraak, Sick-Ram, U-lab), Damilaja
oldschool EBM, industrial és egyéb finomságok :)))
 
Jegyek elővételben és a helyszínen 5990 HUF
Ticketportal

Update 1:
A Black Head Agency bizonyos okok miatt úgy döntött nem szervezi tovább a koncertet, így visszalépett.
Pánikra azonban nincs ok, mivel a szervezést legnagyobb örömünkre az Industrial Fusion és a Negative Art Prod. közösen folytatja tovább.
Csak a Ticketportál által kiállított jegyek érvényesek és vásárolhatók, Black-Head Agency logóval ellátott (nem ticketportálos) jegyet nem fogadunk el a koncert napján!!! 

Info, biográfia, diszkográfia, fotók, zenék, videók és sokminden más a www.skinnypuppy.hu-n

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu