Alan Wilder közeledik a Depeche Mode-hoz ...

DEPECHE MODE-rajongók számára mindenképpen nagy hír, hogy a zenekar hangzását 1995-ig nagyban befolyásoló Alan Wilder nevét ismét egyre többet hallhatják a zenekart érintő aktuális hírekben.
Most éppen maga Wilder nyilatkozta (illetve nem tagadta) a freestate.hu-nak adott interjújában, hogy remixet készít a zenekar számára. Egyesek tudni vélik, hogy ez a remix egy olyan dalra lesz, aminek megírásában ő már nem játszott szerepet, és ez egy újabb közeledő lépés azután, hogy két koncerten is fellépett nemrég a zenekarral.
Sőt, a koncpirációs elméleteket folytatva, az interjú utolsó részében elkövetett "... itt az ideje fontolóra venni egy nagyobb hasznot hozó tevékenységeket …"-nyilatkozatban többen is a DEPECHE MODE-hoz való csatlakozás lehetőségét vélik felfedezni. ( ... tovább )

Az mindenesetre biztos, hogy Wilder a Recoil projektjével december 4-én a budapesti Szikrában lép majd fel, ahol világ körüli turnéjának záróbuliját tartja.

Forrás: http://langologitarok.blog.hu

Korábbi kapcsolódó hír hogy még októberben Vince Clarke (ERASURE) elcsiripelte a twitteren hogy épp a Behind The Wheel egyik remixén dolgozik, a depechemode.de szerint pedig az Alan Wilder által kiszemelt track a "Sounds of the Universe" albumról származó "In chains".
Így a következő év elején megjelenő DEPECHE MODE remix album lehet az első olyan 'reunion' kiadvány ahol az összes eddigi DEPECHE MODE tag képviselteti  magát.

Recoil Encore (Seattle, 10/18/10) - "WALKING IN MY SHOES," "Jezebel" & "PERSONAL JESUS" 




Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu