A Gyár bezárt!

A Gyár (régebbi nevén Gyáripari Romantika) 7 év után a tegnapi nappal bezárta kapuit. Sok jó buli, koncert helyszíne szűnik most meg - egy időre, azaz van esély, hogy máshol újra nyit. A hivatalos bejelentést - az okokról és a folytatásról - bent elolvashatjátok. Mi innen drukkolunk, hogy sikerüljön az újranyitás!

"Tisztelt Nagyérdemű! A Gyár a mai nappal bezárt,a szerződésünket felmondták az utóbbi idők folyamatos botrányai miatt amik a telepen történtek! A bérlők ulltimátumot adtak a tulajdonosnak,hogy vagy mi,vagy ők és mivel több milliós bérlőkről van szó,ezért a helyzet adta magát,tehát mennünk kell!
Mivel adósságaink is voltak ezért a toleranciaszint is alacsonyabb volt és már nem segített az sem,hogy kifizettem a károkat,összeszedtem annyi pénzt amennyit csak tudtam és beadtam! A nagy bérlők fontosabbak mint mi és ez jogos is ! A Gyár ezen a helyen tehát bezár és máshol fog újra nyitni,erről hamarosan több információ lesz ha minden jó megy! A szervezőktől elnézést kérek de nem rajtam múlt a dolog,megpróbálunk minél hamarabb megnyitni máshol,addig is türelmüket kérjük és azt,hogy tartsanak ki mellettünk ha újra nyitunk máshol ! Azoknak pedig akik folyamatosan randalíroztak a telepen,csak annyit üzenek a magam és a Gyár nevében:Köszönöm,hogy egy vállalkozást egy klubot bezárattak,amiért hosszú évek óta küzdöttem,hogy megmaradjon ,fennmaradjon... Feladni nem fogom,folytatom máshol,reméljük minél hamarabb! Varga Gábor László (Szőke)"

Forrás: Gyáripar Facebook

Hozzászólások

2011 október 18. - 17:11  [1]
Schakaal
 
Hali! Szerintem nem kéne hogy a Fekete Lyuk sorsára jusson a Gyár, ne legyen belőle egy újabb nosztalgiahelyszín, hanem ha össze tudunk fogni, akkor ismét működhet. Keresni kéne más helyszínt, ezt bevállalom, illetve segítek, gondolom kéne hozzá pénz, a közönség adott. Max pár dolgot szigorúbban kell venni...

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu