Future Dream Party 10 - AndyK.

Rég volt már olyan buli a Gyárban, amin már este 10-kor annyi ember volt, mint más bulikban csúcsidőben. Nos ez a mostani ilyen volt, mindenki megpróbált korán érkezni, nehogy lemaradjon valamiről. A Future Dream csapata 10. parti alkalmából ünnepelt március 14.-én egy kedves külföldi vendég DJ-vel, AndyK.-vel a Melotronból. Hosszabb, képes beszámlókövetkezik egy igen érdekes, de jóestéről.

Késve érkeztem a gyárba kb tíz óra után, így gyors köszönés a két Gézának, rohantam is tovább. Utána vettem csak észre, hogy külföldi vendégeinkkel beszélgettek az udvaron. Felérve láttam, hogy igen szépen összegyűltek már az emberek, épp liquid áll pult mögött, de kb 5 perc múlva már le is váltotta őt Sis. Gyorsan kattintottam pár képet, majd megpróbáltam "feloldódni"a buliban.
Miért is írtam, hogy érdekes? No igen, először is, el kell mondjam nagyon tetszett az ötlet, hogy valaki nem külföldi zenekart, hanem DJ-t hív a buliba, nálunk ez nem annyira szokás. Ezúton szeretném ösztönözni a csapatot, hogy csináljanak még ilyet sokat.;)
Viszont az igen érdekes volt, hogy ez a plusz dolog nem igazán hozott több embert a buliba, annyian voltak, mint máskor, talán 10-20 emberrel több, jóígy is bőven száz fölött van a vendégek száma, de ezt a FDP-n már megszoktuk, hisz mindig igen népszerű, táncos parti szokott lenni. És itt a másik a tánc. Egyszerűen értetlenül álltam a dolog előtt, hogy az emberek csak állnak, támasztják a pultot, beszélgetnek, mászkálnak, alig van mozgás. Folyamatosan 20-30 ember táncolt max, mintha a többiek valamire várnának, vagy nem tudom. Ez azért tényleg meglepett pár embert, de aztán lassan beindult a jónép. Sis után még volt egy közös set még a liquid b2b Sis, majd érkezett AndyK.

Andy, aki a Head-less egyik tagjával, Markussal érkezett, kellemesen üldögélt az asztalnál, abszolút közvetlen módon beszélgetett emberkékkel stb. Nem sokkal kezdés előtt szólt neki liquid, gondolom egyeztettek még egy utolsót, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy már ő nyomja. Ahogy arra számítani lehetett, Andy - aki a Melotron énekeseként a futurepopban utazik - többnyire a futurepop előadók korongjai közt válogatott. Tegyük azért hozzá, hogy azok közül is a light-osabb felét sikerült neki első körben, ami azt eredményezte, hogy eléggépangott a tánctér. Kicsit azért megijedtem mi lesz itt, de Andy észrevette, hogy ez a társaság nem erre a zenére van hangolódva, így Markus segítségével elkezdte felpörgetni a partit liquid lemezeiből is válogatva. Ezen időszakban előfordult az is, hogy többen pogóztak, ami - mint később LD50-en kiderült - nem mindenkinek tetszett. Nem baj, nekünk tetszett, kezdett igazán jópartihangulata lenni a bulinak.

Andy utána zero vette át a fülest, amiről szintén később kiderült, hogy sajnos bemondta az unalmast. Ő különösen üde színfolt volt egyébként egy ilyen bulin a pult mögött, mert eddig általában metál bulikban nyomta a talpalávalót, így ezt az oldalát most ismerhettük csak meg (köszi a NIN-t). Mi ez idő alatt összecinbiztünk a vendégekkel, így szinte végig csak az asztalnál ülve beszélgettünk és italoztunk. Nagyon közvetlenek voltak, Andy igazi mókamester volt, mindenkivel szívesen fotózkodott és beszélgetett. Az est folyamán fény derült még arra is, hogy ízlett nekik a magyar sör és hogy, tetszik Andy-nek az Almássy Téri Szabadidőközpont, szeretne ott a Melotronnal fellépni akkor, amikor majd a Head-less is játszik nálunk. No ez persze még nem biztos, de elképzelhető, hogy nemsokára ismét kis hazánkban üdvözölhetjük majd Andy-t, akkor már a Melotron énekeseként. Az viszont biztos, hogy Markus-sal és a Head-less-sel találkozunk május 19.-én az Almássy Téri Szabadidőközpontban a Blasphemous Club jóvoltából.


21:00-21:45 Liquid
21:45-22:30 Sis
22:30-23:30 Sis b2b Liquid
23:30-01:30 AndyK
01:30-02:15 Zero
02:15-03:20 Liquid
03:20-04:30 Sis

Csatolt képgaléria

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu