Lapozás:

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ... Következő

Depeche Mode @ Puskás Stadion, 2013.05.21.

Lángológitárok: Magyarország annyira szereti a Depeche Mode-ot, hogy mostanra már garantált, hogy minden albumuk köré épített turnéhoz kapunk legalább egy budapesti koncertet is. Persze ezt is könnyű lefanyalogni azzal, hogy már megint túl kellett jutniuk úgy 20 évvel a karrierjük csúcsán ahhoz, hogy állandó programpont legyünk, de az a helyzet, hogy a Depeche Mode még mindig egy jó koncertzenekar.

MESH live in Vienna

Élménybeszámoló ... avagy "megint túl sok itt a szombathelyi".

Öt régi motorossal indultunk útnak hogy újra meglátogassuk Bécset egy kis zenei élményért. Sikerült időben indulni, úgy nézett ki kapunyitásra ott vagyunk. A hangulat teljesen jó, az idő tökéletes, jegyek a kesztyűtartóban (igaz mínusz 1 de talán tudunk ott venni alapon), minden klappol. Az út teljesen happy volt. A dohányos szakasznak 3(!)cigiszünet beiktatva. Persze ennek köszönhetően 8 után értünk oda, parkolás letudva.

AESTHETIC PERFECTION - COMBICHRIST @A38

Utoljára három éve adott koncertet Magyarországon az AESTHETIC PERFECTION, s idén (2012. július 17.) az A38-on tekinthettük meg őket. Legutóbbi látogatásuk óta megjelent egy teljes nagylemezük: "All Beauty Destroyed" (2011), melyről jó pár számot el is játszottak, többek között a szokásos koncert nyitószámot, az album címadó dalát. Ez alkalommal viszonylag kevés sminket pakoltak fel a srácok, révén hogy nem nagy fesztivál keretein belül léptek fel, de ez nem csökkentette a hangulatot, odacsaptak keményen ahogy kell.

21st Wave-Gotik-Treffen

COMBICHRIST (Agra Halle 2012.05.26)

A Combichrist zenekar számos átalakulás után idén két dobossal, egy szintissel, és egy gitárossal kiegészülve lépett az Agra Halle színpadára.
Az első négy számot ugyan csak gépi támogatással adta elő Andy, később egyre bővült a színpadon lévő zenészek száma.
A zenekar 2003-ban alakult Andy LaPlegua által, aki akkor már az Icon of Coil zenekarral turnézott. A Combichrist az a zenekar, amiben kiteljesedhet, korai fellépéseit csak laptoppal kísérték.
Számos külsővel láthattuk már Andyt a színpadon, az utóbbi időben erős, koponyát formázó sminkben láthatjuk. A tetoválásainak számával nőttek a zenészei számai, így egy teljesen élő hangszeres show-t adtak elő idén is. Az Agra, ahogy azt vártuk tele volt, a hangulat fantasztikus.

STRAFTANZ, VNV NATION in Budapest @ Dürer

Budapest ismét kitett magáért a múlt héten, kedden. Dicséretes, hogy a munkahét derekán is elhanyagolható volt a távolmaradók száma. A táncos tombolda, amivé a Dürer Kert avanzsált valóban megért egy álmatag másnapot.
Az est nyitánya a STRAFTANZ produkciója volt. A kétfős legénység roppant szórakoztató, zenéjük pedig nem tűr ácsorgást. Eszméletlen mozgásokkal lakták be a színpadot, melyek a fess szcenírozással egyetemben ironikus fényben láttatták a magukat túl komolyan vevő pályatársakat. Mindent elkövettek, hogy fejünket vegyék a pódiumról, viszont kevesek hagyták magukat mobilizálni. Illett volna erőfeszítéseiknek egy kicsit több aktivitással adózni. A csekély fogadólétszám nem róható fel azoknak, akik nem tudtak hamarabb elszabadulni és csak a main actre értek ki, viszont aki ott volt és tüntetőleg falat támasztott, vagy tespedt a kerthelyiségben annak irgum, mert bizony a ráhangolódás többet adott, mint amit kivett a jelenlévőkből.

Lapozás:

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ... Következő
Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu