Startoló DIARY OF DREAMS projekt

1996 óta a DIARY OF DREAMS két tagja szép csendben dolgozott egy side projekten, melyet idáig nem publikáltak a nyilvánosság felé. Egészen mostanáig ...
Az Accession Records ugyanis pénteken hivatalosan is bejelentette a .COM/KILL projektet. Adrian Hates és Gaun:A ígérete szerint a formáció zenéje nem fog hajazni az anyazenekaréra. Dühös zene, kemény ének, és voodoo ritmusok kábítják majd a hallgatót, melyet élvezni fognak majd a klubbokban is.
A kiadvány készülőben van, további információt a későbbiekre ígérnek ...

facebook/comkillAccession Records presents: .COM/KILL ...

Since 1996, Diary of Dreams have been busy behind the scenes, working on a secret side project. A project that was never accomplished though. The time never seemed to be right, and the main focus always lay on the leviathan Diary of Dreams. But now, things are about to change: Adrian Hates and Gaun:A have broken their chains and expanded the borders of their musical works to make room for another creation: ".com/kill" is coming, so much is for sure ... and it won't take long.

Of course there are moments where .com/kill's musical legacy will flare up, and yet, the project is dominated by elements and songs which couldn't be more different from the mother ship. Phrases, fragments and voodoo-like rhythms attack the stunned listener, pounding furiously like a horde of wild note storms.

The going is unusually rough, hard and intense, promising lots of delights for the club world. And .com/kill is much more than a side project - it is a second musical universe, a second home for the redirected and unfiltered words and sounds from the unconsciousness of a creative duo, renowned for their ability to let music become a soundtrack for your head.

So be patient for just a little longer ... .com/kill is coming ... to the club, to the stage and to your head.

Visit .com/kill at <Facebook!


Hozzászólások

2013 február 14. - 19:42  [1]
industhu
 
izgalmasnak tűnik, de akkorát nem fog ütni mint a DoD, erre előre fogadok egy sörben. A DoD egy bejáratott dolog. Ez meg max lesz egy új ...ő... waiting for gira (haha)(vúdú, mi?), ha nem ők lennének, nem is lenne érdekes. azért persze van merevedés, de mégse akkora. pár centis, vagy hogyan mondjam.

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu