MINDFORMATTER

A csapat történetének kezdete 2010 nyarára tehető, de Sipi (vokills/electronica), és Arnie (bass) zenei kapcsolata 2008-ban kezdődött, amikor egy hirdetés alapján közös zenekart alapítottak. A kezdeti irány nu-metal volt, de a folyamatos tagcserék kikezdték a csapaton belüli összhangot, így szakadásra került sor. Másfél évvel később, 2010 nyár végén alakult a MINDFORMATTER, amikor Arnie és Sipi újra zenélni kezdett, de ezúttal az industrial/ebm/electronica lett a célirány, és ez így is maradt.
A fő célirány az aggrotech/industrial, itt-ott noise hatásokkal, fretless basszussal megfejelve, (ez az egyetlen dolog ami a nu-metalból megmaradt ...) dark ambient/drone átvezetésekkel.
A csapat fő küldetésének tartja az egyedi zene létrehozását, ráadásul ebm/industrial részlegben amúgy sincs elkényeztetve Magyarország, így hát töretlenül halad a kitűzött cél felé ...

Stílus:  EMM (Evil Machine Music) / experimental darkambient
Tagok: Sipos Barnabás (electronica, vocal), Erdmann Myers Áron (bass/dark ambient)

http://www.facebook.com/pages/MindForMatteR/183649098355610
http://www.reverbnation.com/mindformatter
http://soundcloud.com/mindformatter

A zenekar következő fellépése:

A "Hungarian Industrial Scene" és a "Night Of Terror" szárnyai alatt útjára indul az "Ipari Terror Turné" nevű koncertsorozat, aminek az első állomása szeptember 22-én lesz a budapesti Supersonic Vörös Yuk-ban.
Fellépők: FIRSTXBLOOD, MINDFORMATTER, NECROPHONE





Csatolt képgaléria

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu