ROGER ROTOR - Sightseeing Bizarre

Majd 10 évet vártunk az új nagylemez megjelenésére! Bár ez idáig sem tétlenkedett az „indusztriális-techno” zene mestere, hiszen különböző válogatásokon megjelent szinte még egy lemeznyi száma ez idő alatt.
De térjünk vissza egy bizarr városnéző zenehallgatásra. A kezdő szám - "Nekulturny {Bonzenmarsch}" - egy igazi táncparkett döngölő track, mely kellemes indító szekvenciája végig kísér minket és minduntalan ezt akarjuk újra és újra hallani.
A továbbiakban fülbemászó dallamokra nem kell számítani hiszen a sodró, dübörgő, iparian zajos techno veszi át a szerepet az analóg hangszerek legsúlytóbb hangszíneivel satírozva, nem kímélve a hangtekervényeinket - kivéve talán a  "L'Alba Dei Morti Viventi" (Holtak Hajnala), mely lassú érdekes 70-es évekbeli filmzenei érzést kelt az emberben – ez volt a nyitószám a lemezbemutatón  a Maschinenfest-en.
A "Maniac Monger" című „nótát” még kiemelném, hiszen ez olyan, mint amikor egy vasúti mozdonyt kereszteznek egy úthengerrel és ezt végigtolják az emberen, na ez még egy igen lehengerlő szám.


Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a lemezt és természetesen a táncparkettekre is kötelezően ajánlott. Még annyit hozzá, hogy a lemezborító egy magyar tervező hölgy keze munkája.

© kraak


Roger Rotor – Sightseeing Bizarre

Label: Ant-Zen – act 284.4
Format: Vinyl, LP, Album, Limited Edition
Country: Germany
Released: 06 Nov 2012
Genre: Electronic
Style: Techno, Industrial

A1 Nekulturny {Bonzenmarsch} 6:15
A2 Bomb The Bomb 6:50
A3 Antidote 5:20
A4 Maniac Monger 6:48
B1 L’Alba Dei Morti Viventi 6:22
B2 Tanzimat 6:15
B3 Astore Coddaventu 3:34
B4 Flabbergast 4:45

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu