Újra aktív a BRUDERSCHAFT

2003-ban a New York-i DJ Rexx Arkana példátlan összefogást prezentált az alternatív electro szintér berkeiben.
Az általa létrehozott BRUDERSCHAFT projektbe maga mellé állította Sebastian Komor-t (ICON OF COIL), Joakim Montelius-t (COVENANT), Ronan Harris-t (VNV NATION), és Stephan Groth-ot (APOPTYGMA BERZERK). A "Forever" című kiadványhoz pedig számtalan nagy név készített remixeket (FRONT 242, CAMOUFLAGE, FEINDFLUG, MELOTRON, THE RETROSIC, NEGATIVE FORMAT, ANGELS & AGONY, COLONY 5 ...), a bevétel pedig jótékonysági célokat szolgált.
A projekt hosszú idő után ismét aktív, hamarosan a Wave Gotik Treffen színpadán is látható lesz. Érdekesnek ígérkezik a fellépés és maga a visszatérés is, mivel a nemrég publikált "Falling" című új dalban már Daniel Myer vokálozik.
A "Falling" hallgatható, és a "pay what you want" égisze alatt (korlátozott ideig) ingyen letölthető a BRUDERSCHAFT bandcamp oldaláról. A single egyébként előhírnöke az idei évben megjelenő "Return" című EP-nek. Maga a "Return" címadó dal korábban szerepelt már 2008-ban az akkor aktuális "Alfa Matrix Re:connected [3.0]" kiadványon Tom Shear (Assemblage 23) vokáljával, és az IMPERATIVE REACTION mixeként.




fan made video:


Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu