Magyarországon a DOLLS OF PAIN!

DOLLS OF PAIN live in Hungary
A hétvégén a Savaria Depeche Mode Fan Club fellépő vendégeként Magyarországon koncertezik a francia dark electro crossover csapat, a DOLLS OF PAIN.
A 2003-ban alakult strasbourgi zenekar az új stúdiólemezének promóciós köreit, fellépéseit futja - így a szombati koncert is az új "Déréliction" lemez bemutatása jegyében zajlik majd. Az Advoxya Records kiadásában megjelent album szeptember vége óta a kiadó webshopjából is rendelhető, a keményebb, harsh electro vonal kedvelőinek kötelező darab!
A machinemusic.hu a zenekart kérdezte az új lemezről.

Szeptember 30-án jelent meg a legújabb nagylemezetek "Déréliction" címmel. Mennyivel másabb ez az albumotok a korábbiakhoz képest?
A mostani lemez az eddigi 10 éves munkásságunk megkoronázása, teljes egészében mi magunk készítettünk hozzá mindent (mixelés/keverés, zene/szövegek). A jubileum alkalmából egy exkluzív box változat is megjelenik a lemezből, ami tele van finomságokkal: CD, póló, 7"lemez ... stb.

Milyenek a visszajelzések idáig az albumról? Hogy fogadja koncerteken a közönség?
Az eddigi visszajelzések nagyon jok a lemezről, és a koncerteken is jó volt a fogadtatás. A lemez központi témája a fétis. A szövegek mind nagyon személyesek, a tapasztalataink köszönnek vissza a dalszövegekben ...

Melyik dalról érzitek azt hogy a legjobban sikerült a lemezről? Van kedvenc?
Minden számot nagyon szeretünk az albumról. Ha még is választani kellene akkor a "Drugs On The Floor", az a szám aminek nagyon szeretjük a szövegét és hallgatni is nagyon jó.



A csapat a szombati koncertet megelőzve, egy bemelegítő fellépéssel is készül - a pénteki napon szintén Szombathelyen - a DARK CONTROL OPERATION névre keresztelt side-project is fellép a helyi illetőségű PLAZMABEAT társaságában, a Végállomás Klubban.

Szombaton pedig folytatódik a zúzás, az egy órás felvezető blokkot követően a szombathelyi PISTONS PUB "Padlás"-ának színpadán a magyar közönséget bombázza tovább a DOLLS OF PAIN. A koncert után a reggelig tartó DEPECHE MODE PARTY alatt a legismertebb, legnépszerűbb DEPECHE MODE slágerek mellett most is helyet kapnak majd a stílusrokon zenei műfajok hazai, és külföldi képviselői is.

2013. november 16. (szombat)
Helyszín: Pistons Pub / PADLÁS (volt Premier Café)
Szombathely - Fő tér / Uránia udvar

Tervezett program:
22.00 - 23.00 Warm Up by GunHead
23.00 - 00.00 Fellépő zenekar: DOLLS OF PAIN (FRA)
00.00 - 04.00 DEPECHE MODE PARTY ... & synth-pop, new wave, EBM.

Belépő: 800 HUF
Facebook event



Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu