Shut Down machinemusic.hu ...

Nem akarok mártírkodni és nagy szavakat használni, de most érkezett el az az idő mikor egyedül már nem tudom megfelelő minőségű tartalommal ellátni az oldalt úgy ahogy azt szeretném. Pillanatnyilag nincs annyi szabad kapacitásom, és energiám ami az oldal működtetéséhez kellene - így a machinemusic.hu oldal működését szüneteltetem. A döntés nem végleges, később talán - új felállással, más körülmények közt - lesz majd értelme újrakezdeni.

Köszönöm MINDENKINEK aki az évek alatt segítette, támogatta a machinemusic.hu működését!

Üdv: Poór Róbert (Borg)

Hozzászólások

2013 november 30. - 06:09  [5]
Pahse Hypothesis
 
Zsír oldal volt.Innen tudtam meg,hogy milyen EBM-bulik lesznek itthon.Sajnálom,de egyben meg is értem a helyzet súlyát.Azért jelezném,hogy az EBM,mint műfaj örök és soha nem fog kihalni.Előbb zuzzák porrá az okádék tingli-tangli csobott nyálgépeket.... Mi kitartóan masírozunk,akár tetszik,akár nem... ;) Kőszönöm,hogy tartottátok az oldalt,amíg csak lehetett!!! ;)
2013 november 24. - 09:38  [4]
meklod
 
:-( mi köszönjük
2013 november 19. - 22:54  [3]
zsoltt
 
Ha már változásnál tartunk: Ha valaki esetleg témába vágó, Google Plus -os magyar "közösséget" (ez ott a kifejezés) a figyelmembe ajánlana, annak tudnék örülni.
2013 november 19. - 22:48  [2]
zsoltt
 
Nahát most csak azért beregisztráltam (tudom jókor), hogy megírjam: Mindig élvezettel olvastam itt az írásokat, hitelesebb, vagy más hiteles magyar oldalt a témában hirtelen nem tudok. Nem érzem hogy jönne az Xfaktor (persze már itt van biztos, de nekem pl. tv-m sincs, és vagyunk páran akiket nem hoz lázba). Ez még nem a vég. Pusztán arról van szó, hogy minden átalakulóban van. Remélem az oldal ebben a formában elérhető marad. Akárhogyis, szép munka!
2013 november 18. - 22:27  [1]
tom ripper
 
Úgy látszik tényleg vége Magyarországon az EBM/Industrial-nak. Jöhet az Xfaktor.

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu