Skold Vs. KMFDM

A zenekar neve nem mást takar, mint Tim Skold-ot és Sascha Konietzko-t.
Tim Skold, az egykori Shotgun Messiah / Marilyn Manson basszer, és Sascha Konietzko, a '80-as évek egyik legnagyobb nevű indusztriális rock bandájának az alapítótagjának az együttműködéséből született a Skold Vs. KMFDM zenekar, tavaly májusban. Október óta működik hivatalosan a csapat.

Az első album [S/T] úgy született, hogy a két tag többnyire két különböző kontinensen készítette a dalokat. "Az interneten keresztül raktuk össze a nótákat. A köztünk lévő kilenc-órás időkülönbségnek köszönhetően míg egyikünk dolgozott, a másik aludt. Így két napot sikerült 24 órába sűrítenünk." - mondta Konietzko.

Új lemez részletei beljebb ...


Mielőtt Skold és Konietzko elkezdték volna cserélgetni a fájlokat, megbeszélték a legfontosabb kikötéseket, pl. hogy az albumon nem lesz gitár, valamint valódi dob sem.
"Ez egy nagyon elektronikus lemez, viszont a használt hangszerek többsége nem elektromos. Amiről úgy döntöttünk, hogy szándékosan mellőzzük, az az elektromos gitár. Ez azért van, hogy megtévesszük és összezavarjuk a rajongóinkat..." - nyilatkozta Skold.

A két zenész egyelőre nem vette tervei közé a koncertezést.

Skold vs. KMFDM (b-j): Tim Skold - ének, programozás, ütősök, basszus szintetizátor; Sascha Konietzko - ének, programozás, analóg szintetizátorok, dobgép, basszusgitár

Az album tracklistája:
LP1 Side1
1. Why Me
2. Bloodsport (Interlude)
3. Antigeist
4. Alkohol (Interlude)
5. Bloodsport
6. Error 404 (Interlude)
LP1 Side2
7. Love Is Like
8. Antigeist (Interlude)
9. It's Not What
10. Love Is Like (Interlude)
11. A Common Enemy

LP2 Side1
12. Porn, Kitsch And Firearms (Interlude)
13. Error 404
14. All Or Nothing (Interlude)
15. Porn, Kitsch And Firearms
16. It's Not What (Interlude)
17. Gromky
LP2 Side2
18. A Common Enemy (Interlude)
19. Alkohol
20. Gromky (Interlude)
21. All Or Nothing
22. Why Me (Interlude)

[67:58]

Megjelenés: Február 24

www.myspace.com/skoldvskmfdm
forrás: http://totalrock.hu

---

A számok speciálisan bakelitre lettek masterelve, és a teljes színes borítót Kevin Marburg készítette. A lemez 180 grammos színes bakelitre lett nyomva (az egyes lemez piros mintás, a második lemez kék mintázott bakelit). Mindkét központi kiadónál és a két kisebb cégnél is teljes színben jön ki az EP.
 A dupla EP tartalmaz még egy digitális letöltésre jogosító kártyát egyedi kóddal,amivel jogosulttá válik a vásárló, hogy letöltse mind a 22 számot 192kbps minőségben,nem DRM korlátolt mp3-ban.
Ennek a dupla EP-nek egy része ki lett választva, hogy kipróbálják rajta a Free test Pressing eljárást, egy másik pluszt adva a kiadványhoz. Minden ilyen rész rendelkezik 250 lehetőséggel a szabad tömörítés tesztelése terén. Ez a FREE Test Pressing 6 számnál hajtható végre.

Gunhead

Hozzászólások

2009 február 26. - 10:14  [1]
meklod
 
"Amiről úgy döntöttünk, hogy szándékosan mellőzzük, az az elektromos gitár." Ez 1 nagyon jó ötlet volt!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu