Signal Aout 42: új album

A legendás belga electro banda, a SIGNAL AOUT 42 nevéhez kemény ütemeket, monoton egyhangú basszust, és sztenderd klub dalokat társítunk: a zene náluk egy atmoszférikus kirándulás az emberiség sötét oldalára.
A masszív analóg hangok, a hipnotikus törzsi ritmusok, az EBM ütemek, és a nyers hangzás úgy olvad egybe mintha egy H.P Lovecraft, és David Lynch közti közös munka eredménye lenne.

A hangzásvilág ötletes kialakítása, a filmzeneszerű elsőprő szintetizátor blokkok könnyen megjegyezhető dallamjai simán felülmúlják a zenei klubbok mostani átlagát. Épp ezért egy kicsit irónikus az, hogy veteránoknak kell megmutatni a mai kor zenészeinek azt hogy miképp kell feldobni kreatív ötletekkel egy lemezt, úgy hogy annak felfedezése és hallgatása szinte kaland legyen.
A SIGNAL AOUT 42 új albuma, a “Vae Victis” korlátozott kiadásban, bónusz maxi lemezzel, és exkluzív remixekkel fog megjelenni az Out Of Line kiadónál január 22-én.

Hozzászólások

2009 december 16. - 20:08  [2]
AlanTheWild
 
És jön az Vomito Negro album is, szintén az Out Of Line-tól!
2009 december 16. - 15:29  [1]
meklod
 
ez mekkora szöveg már! :D "Épp ezért egy kicsit irónikus az, hogy veteránoknak kell megmutatni a mai kor zenészeinek azt hogy miképp kell feldobni kreatív ötletekkel egy lemezt, úgy hogy annak felfedezése és hallgatása szinte kaland legyen." most már csak azt nem tudom, h. a régi "nagyok" közül még ki az aki nem tért vissza? talán a Tilt!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu