Die Krupps - Als Wären Wir für Immer

Eredetileg egy 'Beyond' single volt az elképzelés, de minialbummá nőtte ki magát a német DIE KRUPPS november 19-én megjelenő új anyaga, az "Als Wären Wir für Immer". A zenekarnak 1997 óta ez az első új számokat tartalmazó lemeze.
A csapat most sem tér el a gyökerektől, megmaradt a különleges és egyedi hangzásánál. Ez az album 100%-ig DIE KRUPPS ... DIE KRUPPS 2010! Táncparkett gyilkos és lehengerlő dallamok, fülbemászó szövegek DIE KRUPPS védjegyekkel.
A kiegészítő remixekkel egységes az album, melyek minősége bizonyítja hogy az ilyen fajta mixeknek igen is van értelme. Az UNHEILIG remix egy három évvel ezelőtti közös együttműködés eredménye, mely során mindkét zenekar készített egy-egy mixet a másik számára. Az akkor készített muka azóta sem vesztett fényéből, most is friss és izgalmas.( ... tovább )

Ralf Dörper PROPAGANDA-jának egy igazi 80-as klasszikusa, a "Dr Mabuse" is felkerült a lemezre. A szám a 90-es évek óta része a DIE KRUPPS fellépéseknek, és mostanában is sűrűn lett játszva. Épp itt volt az ideje hogy lemezre kerüljön.
A DIE KRUPPS tehát tovább menetel, a mottó pedig még mindíg: VOLLE KRAFT VORAUS! Teljes gőzzel előre!

Tracklisting
01. Beyond
02. The Chameleon Man
03. Die Macht
04. Dr Mabuse
05. Als Wären Wir für Immer
06. Beyond (UNHEILIG Remix)
07. The Chameleon Man (VIGILANTE Remix)
08. Dr Mabuse (MEMPHIS Remix)

Form:at MCD
Record Label:Synthetic Symphony
Release date: 19th Nov 2010

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu