Új A23 album késobb, addig is: Nerve Filter

Nemsokára érkezik az Assemblage 23 side-projektjének, a Nerve Filter-nek debütáló albuma, a Linear. A lemezen 10 dal szerepel majd, stílusát tekintve teljesen vegyes képet ad, a techno, az industrial, a dub és a drum n' bass elemek mind megtalálhatóak lesznek rajta.

Tracklist:
1.) Stealth
2.) Hey Daddy
3.) Option One
4.) Sea Lab
5.) Slow Motion Shadow
6.) Machine Language
7.) Auto Mat
8.) Beneath a Bed of Wet Leaves
9.) Tweaker
10.) Sun Rise

Eloreláthatólag még 2006. elso negyedévében boltokba kerül a kiadvány, egyelore azonban csak az Egyesült Államokban a 23db Records terjesztésében. Szó van az esetleges európai kiadásról is, konkrétumokról viszont még nem tudunk beszámolni. A következo hetekben kezdi meg muködését a Nerve Filter hivatalos honlapja is.

További hír az Assemblage 23 felol, hogy bár új album megjelenésére még várni kell, az Accession Records tizedik jubileumi válogatásán szerepelni fog a Decades címu dal, amelyet Tom Shear az elmúlt év nyarán rögzített, és nagyjából elorevetíti az ötödik Assemblage 23 album hangzásvilágát. Az európai rajongók 2006-ban valószínuleg nem számíthatnak az A23 fellépéseire, mert az idei év nagy részét Tom a stúdióban fogja tölteni az új lemezen dolgozva.

Az Alfa Matrix kiadó újabb Bruderschaft single megjelenését adta hírül. A Bruderschaft több muvész együttmuködésébol létrejött projekt, az eladott lemezekbol származó bevételt pedig jótékony célra fordítják. A single címe Return lesz, amelyen az A23-as Tom Shear hangját is hallhatjuk majd.

(www.assemblage23.com)

Hozzászólások

Jelenleg nincsen hozzászólás!

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu