MELOTRON/HEAD-LESS Lipcsében

Egyik kedves barátnőm invitálására, úgy döntöttem kiugrom Lipcsébe október 6-án egy bizonyos DM partiba. Persze ez is egy amolyan koncertekkel tűzdelt parti volt a Melotron és a Head-less közreműködésével. Erről olvashattok egy képes beszámolót . . .


Szombat reggel elég korán indultunk útnak, hogy időben odaérjünk Lipcsébe, ám valahogy úgy alakult, hogy elég későn, este 9-kor érkeztünk a városba, ahol gyorsan elfoglaltuk a szállásunkat és gyors zuhany és átöltözés után taxival siettünk az Ankerbe. Legnagyobb megdöbbenésünkre az Anker szinte pangott az ürességtől, alig 100 ember lehetett ott mikor beléptünk az ajtón kb este 10 körül. Aztán legyintettem, gondolván azért még korán van, majd megtelik ez a hely szépen - tévedtem. Már ment az első zenekar, akikről fogalmam sincsen kik voltak (ezért elnézést is kérek), ami nem igazán érdekelt, így körülnéztünk, és vettünk magunknak kedélyjavítókat. Nem sokkal utána bent találtuk magunkat a backstage-ben, ahol üdvözöltük a srácokat, rövid csevely után máris a színpad előtt álltunk, mert kezdődött a Head-less. No és ennél a résznél, ha igazán őszinte lennék, nyomdafestéket nem tűrő részek következnének, de legyen elég annyi, hogy a német közönség nem csak hogy kevés volt, de halvérű is, semmi tánc, semmi lelkesedés, akár egy bécsi koncert, abból is a rosszabbik fajta. Tovább rontotta a dolgot az eléggé halk és tompa hangzás, plusz a fotózás sem volt oly egyszerű, hála a füstnek és a fényeknek. Azért mi próbáltunk lelkesek maradni, de éreztük ez nem az igazi. A Melotron már kicsit jobban járt, mert a hangzás problémát megpróbálták orvosolni, ami többé-kevésbé sikerült is. A közönség viszont náluk sem volt sokkal lelkesebb, így ez a show sem volt ránk olyan hatással, mint a budapesti fellépésük. A koncertek után a maradék reményünk is elszállt, miután körülbelül ketten maradtak a tánctéren, akik még bulizni szerettek volna. Ennek eredményeként a maradék időt backstage-ben töltöttük viszonylag jó hangulatban, bár azt hiszem mindegyükön látszott, hogy nem ezt várták az estétől, mint ahogy mi sem. Itt be is fejezném a mondanivalómat, mert hamar úrrá lett rajtam az alkohol hatása és többet nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki;)

P.S.: Ismét bebizonyosodott számomra, hogy miért szeretnek nálunk fellépni a zenekarok, üzenjük a németeknek, hogy lehet hozzánk jönni bulizni tanulni ;)

 



HEAD-LESS







MELOTRON










Hozzászólások

2007 október 09. - 14:35  [1]
crowi
 
höhö jó lenne, ha jobban terjedne a magyar közönség híre. :))

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu