Mindless Self Indulgence/Spacesh!t beszámoló

2007.01.29., A38

Hétfőn viszonylag rosszkedvvel indultam az A38-ra, közben azon járt az agyam, vajon mit is fogok látni, elképzelni se tudtam . . . aztán kijöttek és megmutatták, hogy kell profi koncertet adni, van mit tanulnunk. Rövid elemzés képekkel, katt beljebb . . .


Mit is mondhatnék, a műfajilag punk-rock, cyberpunk, icipici industrial, egyébként meg behatárolhatatlan amerikai Mindless Self Indulgence látogatott hozzánk, őket előzenekarként a magyar Spacesh!t formáció támogatta, akik kellemesen bemozgatták a tömeget, nem lehetett okunk panaszra. Közben felmérem a terepet, a közönség eléggé vegyes, ami a stílust és a kort illeti, azért akadnak ismerős arcok szép számmal. A Spacesh!t fotózás még viszonylag könnyű volt, bár már itt sem nagyon tudtam helyet váltani, eléggé masszívan beállt az első két sor. MSI előtt már alig tudok bekéredzkedni az első sorba, ahol meglátja kamerámat egy külföldi muksó, első ránézésre Iggy pop testvérének mondanám, csúnyán néz, majd kis magyarázkodás után megkapom a koordinátákat, első 3 szám, vaku nélkül. Ok, megszoktuk, na de ki gondolta volna, hogy ez ilyen lesz. Milyen is? Hihetetlen energikus, mozgékony, profi, mókás. Az első számnál már akkora a mozgás és tánc, hogy szinte esélytelen bármit is csinálni, inkább hátramegyek, onnan élvezem a showt. A számok átlagban 2-3 percesek, így még pörgősebbnek tűnik, plusz hozzájön még a számok közti átkötő szöveg, amit viszont sajnos kevesen értenek, így alig reagál valaki. Persze külön showelemeket láthatunk, mint a fekve gitározás és közönségen lépkedés, vagy az énekes sétapálcaszerű mikrofonállvány előadása és alsónadrágban éneklés. előadás után még kijöttek,dedikáltak rendesen meg fotózkodtak, szóval idejöttek megmutatták, hogy kell ezt csinálni, köszönjük ;)

 

SPACESH!T

   

 

     

 

     

 

 

MINDLESS  SELF  INDULGENCE

    

 

   

 

  

 

 

 

AFTER

 

 

    

 

 

Szöveg & Fotók: Davina

Hozzászólások

2007 november 10. - 19:13  [2]
davina
 
szia, köszi . . . én végig hátul álltam és onnan nem úgy jött le, mintha mindenki reagált volna . . . sorry én így láttam :)
2007 november 09. - 21:52  [1]
anna
 
hello Jó lett amit írtál,és a koncert is szuper volt.Egy dolog csak,az angol,mindenki értette azt amit Jimmy mondott,ott nevetett ajta mindenki,az első pár sorban tuti.Szóval nem tudom honnan vetted hogy nem reagáltunk rá,még utánna is angolul lehett csak vele beszélgetni,amit meg tettünk!*MSI*

Hozzászólok

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Facebook
 
 
Adatvédelem Impresszum Oldaltérkép
2009 Copyright © Machinemusic.HU
www.unimatrixzero.hu
Advoxya HUN Black Head Agency Gothic.hu